لوگو تعمیرگاه خودرو سورنا

آموزش تخصصی تعمیر گیربکس بنز همراه با گارانتی

تعمیرات تخصصی گیربکس مرسدس بنز
آموزش تخصصی تعمیر گیربکس بنز همراه با گارانتی
آنچه در این مقاله می‌خوانید

در صورتی که دارای خودرو مرسدس بنز هستید و دغدغه مشکلات گیربکس و تعمیرات آن را دارید باید به شما پیشنهاد کنیم این مطلب را از دست ندهید. خودروهای بنز کیفیت بسیار بالایی دارند اما همواره امکان خرابی قطعات وجود دارد، تعمیر گیربکس بنز (Benz gearbox repair) یکی از این موارد بوده که برای آن باید به تعمیرگاه متخصص مراجعه کنید. با شروع دهه 1990 مرسدس‌ بنز از تکنولوژی انتقال تیپترونیک در ماشین های خود استفاده کرد.

نسخه فعلی، گیربکس ۹سرعته اتوماتیک 9G-Tronic، در سال 2013 معرفی شد. جالب است بدانید در گیربکس تیپ ترونیک، تعویض معمولی دنده‌ها توسط کامپیوتر کنترل می‌شود اما راننده قادر است کنترل‌های اتوماتیک را استفاده نکند. گیربکس‌های قبلی در بنزها شامل 7G-Tronic، 5G-Tronic و قدیمی تر 4G-Tronic هستند. در این مطلب از تعمیرگاه تخصصی سورنا شما را با آموزش تخصصی تعمیر گیربکس بنز همراه با گارانتی آشنا خواهیم کرد.

سرویس گیربکس بنز به صورت تخصصی

تعمیر گیربکس بنز

سرویس گیربکس یکی از اجزای اساسی برای کار کردن خودروی بنز شما است. این قطعه بخشی از پیشرانه خودرو شما بوده که وظیفه تغییر ضریب دنده از موتور به دیفرانسیل و سپس به چرخ‌ها را دارد. بدون گیربکس سرعت گرفتن ماشین بسیار دشوار بوده و در حداکثر سرعت سوختن موتور امکان دارد، در نتیجه طول عمر خودرو بسیار کاهش خواهد یافت.

عیب‌یابی و تعمیر گیربکس بنز

گیربکس بنز قطعه‌ای ساده نبوده که بتوان آن را راحت تعمیر کرد. این قطعه به قسمت‌های کلیدی خودرو شما متصل بوده و باید به ‌درستی کار کند. مشکلات معمولی که ممکن است منجر به تعمیر گیربکس بنز شود شامل موارد زیر هستند:

  • توقف
  • لیز خوردن
  • نشت مایع
  • مشکلات تعویض دنده
  • روشن شدن چراغ سرویس

سرویس گیربکس باید بخشی از برنامه‌ریزی منظم شما برای تعمیر و نگهداری خودرو بنز باشد.

علائم آسیب گیربکس

در صورتی که یکی از علائم بیان شده در ادامه را در خودرو مرسدس بنز خود مشاهده می‌کنید باید هر چه سریع‌تر به یک متخصص مکانیک کاربلد مراجعه نمایید:

  • در تغییر دنده مشکل دارید.
  • روغن گیربکس تمام شده است.
  • صداهایی شبیه یک کلیک می‌شنوید.
  • اگر چرخ‌دنده‌ها شل شده یا به بیرون می‌پرند.
  • موتور در حالت بیکار می‌ماند با این که دنده درگیر است.

راه های جلوگیری از خرابی‌های رایج گیربکس بنز

راه های جلوگیری از خرابی‌های رایج گیربکس بنز

باید با گیربکس خودرو با احتیاط رفتار کنید تا عمر مفید آن افزایش یابد. در ادامه راه‌هایی را برای جلوگیری از خرابی و تعمیر گیربکس بنز بیان می‌کنیم:

  • اجازه لیز خوردن کلاچ را ندهید.
  • پدال کلاچ را به صورت کامل فشار دهید.
  • دنده‌ها را سعی نکنید به‌ زور تغییر دهید.
  • از سرعت ‌بالا پرهیز کنید مگر اینکه لازم باشد.
  • تعویض روغن گیربکس را به صورت منظم انجام دهید.
  • بارهای سنگین را بکسل نکنید و از سواری بر روی تپه‌ها خودداری کنید.
  • از سفرهای شهری غیرضروری که نیاز به ترمز مکرر دارند خودداری کنید.
  • دست خود را از روی چوب شیفت بردارید زیرا منجر به افزایش سایش گیربکس می‌شود.
  • از جلو به عقب به صورت ناگهانی جابجا نشوید، زیرا تغییر ناگهانی منجر به معکوس شدن ناگهانی جهت چرخش گیربکس می‌شود.

چگونه از آسیب گیربکس مرسدس بنز خود محافظت کنیم؟

چگونه از آسیب گیربکس مرسدس بنز خود محافظت کنیم؟

امکان خرابی گیربکس دور از انتظار نیست و شما به عنوان مالک باید با علائم این خرابی آشنا باشید. قطعات فرسوده اطراف گیربکس عمر محدودی دارند و در برخی مواقع نیاز به تعویض خواهد داشت. برای این که از آسیب به گیربکس جلوگیری کنید بهتر از راه‌های زیر را انجام دهید:

  • دفترچه خدمات مشخص داشته باشید و خودروی بنز خود را در زمانی که باید برای بازرسی به تعمیرگاه ببرید.
  • سبک رانندگی نیز در محافظت از گیربکس نقش دارند. در این مورد دنده‌ها را به‌ طور معقول تعویض کرده و کلاچ را به درستی فشار داده و رها کنید.

تعمیر گیربکس بنز چه زمانی باید انجام شود؟

با توجه به میزان آسیب تعمیر گیربکس بنز یا تعویض آن امکان دارد. در تعمیر، گیربکس معیوب از خودرو خارج شده و تمام اجزای آن به صورت جداگانه بررسی می‌شوند و کوچک‌ترین موردی نیاز به تعویض داشته باشد انجام می‌شود. در صورتی مه نقص جزئی باشد تعمیر اغلب انتخاب مناسبی است. اگر آسیب جدی‌تر باشد و نتوان به تعمیر گیربکس پرداخت معمولاً تنها گزینه اقتصادی‌ تعویض آن است.

تعمیر حرفه‌ای گیربکس مرسدس بنز

تعمیر حرفه‌ای گیربکس مرسدس بنز

اصول تعمیر گیربکس بنز

معمولاً همیشه یکسان است و برخی از مراحل با توجه به مدل و میزان آسیب ممکن است متفاوت باشد. تعمیر آن به طور کلی شامل مراحل زیر است:

  • متخصص مکانیک ابتدا گیربکس را بررسی می‌کند و به تجزیه و تحلیل خطای اولیه می‌پردازد.
  • گیربکس را از خودرو بنز جدا کرده و درمی‌آورد.
  • اکنون تمام اجزای کمکی و همه قطعات همچون حلقه‌های همگام.ساز و مهروموم‌ها را بررسی می‌کند و در صورت فرسودگی یا آسیب‌دیدگی، آن‌ها را تعویض خواهد کرد.
  • بخش‌های کوچک همگی برداشته و تمیز می‌شوند.
  • کارشناس روغن گیربکس را تعویض می‌کند.
  • گیربکس‌های اتوماتیک برای رفع هرگونه کثیفی از قبل شستشو داده می‌شوند.
  • گیربکس تعمیر شده را در خودرو شما دوباره نصب می‌کنند.
  • در پایان تعمیر، متخصص مکانیک آزمایش عملکردی فشرده‌ای را از کل گیربکس انجام می‌دهد.

هزینه تعمیر گیربکس مرسدس بنز

تعمیر گیربکس بنز

تعمیر گیربکس بنز گران‌تر از تعمیرات سایر قطعات این خودرو است. دلیل آن پیچیدگی انتقال و بسیاری از خاسهای مختلف بوده و در کل با توجه به نوع و میزان آسیب، هزینه تعمیر متفاوت خواهد بود. این واقعیت وجود دارد که تعمیر گیربکس آسیب‌دیده اغلب ارزان‌تر از تعویض گیربکس است. در صورتی که گیربکس خودرو بنز شما آسیب دید، با یک متخصص تماس بگیرید و از هزینه‌های آن اطلاع پیدا کنید سپس بین تعمیر و تعویض آن یک گزینه را انتخاب نمایید.

آیا روغن گیربکس مانند روغن موتور باید عوض شود؟

بله.توجه نمایید که روغن گیربکس اتوماتیک همانند روغن موتور باید در فواصل زمانی مشخص تعویض گردد.

چرا گیربکس اتوماتیک زوزه میکشد؟

چرا گیربکس اتوماتیک زوزه میکشد؟

اگر گیربکس اتوماتیک خودرو زوزه کشیده یا صدای زوزه‌ای داشته باشد، دلایل مختلفی ممکن است در پس آن وجود داشته باشد. در زیر چند دلیل ممکن برای زوزه کشیدن گیربکس اتوماتیک ذکر شده است:

کمبود روغن گیربکس:

اگر سطح روغن گیربکس کم باشد یا روغن آن کثیف شده باشد، ممکن است گیربکس زوزه کشد. روغن گیربکس باید به میزان مناسب و با کیفیت مناسب در گیربکس قرار گیرد تا اجزای مختلف گیربکس به درستی کار کنند و صدای زوزه ایجاد نشود.

لرزش و یا آسیب به قطعات گیربکس:

لرزش و یا آسیب به قطعات گیربکس

آسیب به قطعات داخلی گیربکس، مانند روتورها یا دنده‌ها، می‌تواند به زوزه کشیدن گیربکس منجر شود. این ممکن است ناشی از استفاده غیرعادی، لرزش‌های نامناسب یا سایر مشکلات مکانیکی باشد.

کارکرد نادرست ترمز:

مشکلات در سیستم ترمز نیز می‌توانند به زوزه کشیدن گیربکس منجر شوند. به عنوان مثال، سیستم ترمز هیدرولیک ممکن است باعث زوزه شود و این زوزه به گیربکس منتقل شود.

مشکلات در تسمه‌ها یا چرخ‌های دنده:

مشکلات در تسمه‌ها یا چرخ‌های دنده

ممکن است تسمه‌ها یا چرخ‌های دنده دچار خرابی یا فرسودگی شده باشند که به زوزه کشیدن گیربکس منجر می‌شود.

تنظیمات نادرست گیربکس:

تنظیمات نادرست گیربکس می‌توانند به زوزه کشیدن آن دلیل شوند. این ممکن است نیاز به تنظیمات مجدد گیربکس یا تعمیر توسط تکنسین متخصص داشته باشد.

بهتر است اگر گیربکس اتوماتیک خودرو شما زوزه می‌کشد، به یک کارگاه متخصص مراجعه کنید تا مشکلات مکانیکی یا سایر مسائل را تشخیص داده و تعمیر کند.

تنظیمات نادرست گیربکس

نتیجه گیری

اگر دارای خودروی مرسدس بنز هستید و علائم و نشانه‌های بیان شده در این مطلب از سایت تعمیرگاه تخصصی سورنا را مشاهده نموده‌اید، باید هر چه سریع‌تر جهت تعمیر آن اقدام نمایید. در این مطلب شما را با آموزش تخصصی تعمیر گیربکس بنز همراه با گارانتی آشنا نمودیم. اگر در این خصوص سوالی دارید با شماره‌های موجود در سایت تماس بگیرید. تعمیرگاه تخصصی سورنا تعمیر گیربکس بنز را به بهترین شکل ارائه می‌دهد.

نظرات کاربران

20 پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آنچه در این مقاله می‌خوانید
مقالات مشابه