لوگو تعمیرگاه خودرو سورنا

صفر تا صد تعمیر گیربکس آئودی در تعمیرگاه سورنا

تعمیر گیربکس آئودی
صفر تا صد تعمیر گیربکس آئودی در تعمیرگاه سورنا
آنچه در این مقاله می‌خوانید

تعمیر گیربکس آئودی (Audi gearbox repair) برای رفع مشکلات گیربکس دستی و اتوماتیک خودروهای آئودی ارائه می‌شود. مشکلات گیربکس آئودی گاهی اوقات به علت یک چیز ساده مثل پایین بودن سطح روغن گیربکس به وجود می‌آید‌.

شاید هم مشکلات گیربکس به دلیل خرابی بدنه سوپاپ، کلاچ‌های فرسوده و همچنین خرابی ماژول کنترل انتقال باشد. البته گاهی اوقات لازم است تا برای تعمیر گیربکس آئودی حتماً خرابی ماژول شیفتر و همچنین خطاهای الکترونیکی اتومبیل را هم در نظر گرفت.

تعمیر گیربکس آئودی

اگر گیربکس ماشین آئودی شما به شکل لنگی گیر کرده است و یا گیربکس خودرو به دنده ضربه‌ می‌زند به احتمال زیاد گیربکس خودروی شما دچار مشکل شده است‌. البته در برخی موارد خرابی گیربکس به این صورت خود را نشان می‌دهد که اتومبیل به طرف عقب حرکت نمی‌کند و یا گیربکس از وضعیت پارک هیچ تکان نمی‌خورد.

در چنین مواقعی تیپترونیک نمی‌تواند درگیر شود‌ و یا اینکه گیربکس وارد دنده می‌شود ولی حرکت نمی‌کند‌. در این حالت باید برای تعمیر گیربکس سریعاً به یک تعمیرگاه حرفه ای آئودی مراجعه کنید‌. در این میان تعمیرگاه سورنا یکی از این مراکز تخصصی است که تعمیر گیربکس اتوماتیک آئودی و تعمیر گیربکس دستی آئودی را با مهارت زیادی انجام می‌دهد.

چگونه بدانیم که گیربکس آئودی خراب شده است؟

اگر دنده خودروی آئودی شما به خوبی جا نرفت و یا گیربکس صدای طبیعی نداشت باید بدانید که گیربکس خودرو دچار مشکل شده است‌. از طرفی اگر در زمان روشن بودن ماشین بوی سوختگی روغن احساس کردید این بوی نامطبوع نشانه‌ای از خرابی گیربکس است‌. برای تعمیر گیربکس آئودی در اسرع وقت چراغ های هشدار اتومبیل خود را چک کنید.

مطمئناً هنگامی که چراغ هشدار موتور اتومبیل روشن‌ می‌شود باید فهمید که مشکلی در گیربکس به وجود آمده است. نشانه دیگری که خبر از خرابی گیربکس آئودی می‌دهد لرزش نامعمول دنده اتومبیل در هنگام تعویض دنده است. البته نشانه‌های دیگری هم وجود دارد که به علت خرابی گیربکس رخ می‌دهند مانند:

  • کاهش شتاب خودرو
  • نشتی روغن گیربکس
  • تأخیر زیاد در هنگام حرکت
  • صدای ناله و زوزه در زمانی که خودرو روشن است
  • حالت اضطراری گیربکس یا همان گیر کردن خودرو در دنده ۳

چگونه بدانیم که گیربکس آئودی خراب شده است؟

علت خرابی گیربکس چیست؟

علت خرابی گیربکس شاید ساییدگی قطعات داخلی گیربکس مثل دیسک‌ها و یا دنده‌ها در ماشین باشد. البته نفوذ گرد و خاک و آلودگی به درون گیربکس هم می‌تواند سبب فرسایش و ایجاد مشکلاتی در گیربکس شود. یکی دیگر از دلایل خرابی گیربکس دستی و اتوماتیک آئودی فشار نامناسب روغن در این قطعه است.

در برخی مواقع هم استفاده نادرست از گیربکس باعث خرابی آن شود. به هر حال برای جلوگیری از صدمه‌ رسیدن به قطعات دیگر خودرو در اسرع وقت باید برای تعمیر گیربکس آئودی به یکی از مراکز تخصصی تعمیر گیربکس اتوماتیک خودروهای لوکس بروید.

بهترین مراکز تعمیر گیربکس آئودی

گیربکس یکی از مهم‌ترین قطعات خودرو است که برای انتقال انرژی موتور به چرخ‌ها تعبیه شده است. پس تعمیر اصولی گیربکس در زمانی که گیربکس خراب می‌شود اهمیت بسیاری دارد. چون هر گونه عیب و یا نقصی در این قطعه بدون شک عملکرد اتومبیل را تحت تأثیر قرار می‌دهد و سبب کاهش ایمنی خودرو در حین رانندگی می‌شود. از این رو با مشاهده برخی علائم در خودروی خود لازم است همیشه تعمیر گیربکس آئودی را جدی بگیرید.

البته برای بهبود عملکرد خودرو، افزایش عمر مفید گیربکس، صرفه جویی در هزینه‌ها و همچنین برای حفظ ارزش خودرو و از همه مهم‌تر کاهش خطرات ناگهانی بهتر است یکبار در سال جهت بررسی عملکرد گیربکس به تعمیرگاه حرفه ای خودرو آئودی مراجعه کنید. یکی از این تعمیرگاه های باسابقه که تخصص زیادی در تعمیر گیربکس خودروهای آلمانی دارد تعمیرگاه سورنا است‌.

بهترین مراکز تعمیر گیربکس آئودی

تعمیر گیربکس آئودی در تعمیرگاه سورنا

آئودی یکی از خودروهای لوکس وارداتی در ایران و ساخت کشور آلمان است. این مدل خودروها هم مجهز به گیربکس های دستی هستند و هم با گیربکس های اتوماتیک حرکت می‌کنند. پس چنانچه گیربکس آئودی در مدل‌های دستی و اتوماتیک دچار خرابی شد. باید برای تعمیر گیربکس آئودی به سراغ یک تعمیرگاه باسابقه در تعمیر خودروهای خارجی خصوصاً اتومبیل های آلمانی مثل آئودی، مرسدس بنز و BMV بروید.

یکی از این مراکز تخصصی تعمیر خودروهای آلمانی تعمیرگاه سورنا است. در واقع تعمیرگاه سورنا ارائه دهنده بهترین و باکیفیت ترین خدمات در زمینه انواع خودروهای بی ام و، پورشه، مرسدس بنز، ائودی، مازاراتی و ولو می‌باشد. برای دریافت خدمات تعمیرات خودرو زیر نظر متخصصان مجرب، می‌توانید با تیم سورنا در ارتباط باشید.

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آنچه در این مقاله می‌خوانید
مقالات مشابه