لوگو تعمیرگاه خودرو سورنا

بررسی صفر تا صد علت های گاز نخوردن خودرو در سربالایی

گاز نخوردن خودرو در سربالایی
بررسی صفر تا صد علت های گاز نخوردن خودرو در سربالایی
آنچه در این مقاله می‌خوانید

گاز نخوردن خودرو در سربالایی (Car Struggle When Going Uphill) جزو مشکلاتی است که رانندگان خودروها ممکن است با آن مواجه شوند و چه بسا می‌تواند خطرناک باشد. موتور خودروهای که در سربالایی ‌ها نیاز به شتاب بیشتری دارد چنانچه مشکل داشته باشد درست گاز نخواهد خورد که در این صورت باید سریعا به یک مکانیک متخصص مراجعه شود. بررسی علت ‌های گاز نخوردن خودرو در سربالایی در ادامه این مقاله به شما کمک می‌کند تا با این مبحث بیشتر آشنا شوید.

بررسی مشکل فیلتر هوای موتور خودرو

دلایل مختلفی برای گاز نخوردن خودرو در سربالایی وجود دارد که یکی از مهم‌ترین این دلایل، مشکل فیلتر هوای موتور خودرو است. فیلتر هوا که از ورود آلودگی‌های خارجی به داخل موتور پیشگیری می‌کند وظیفه تنظیم جریان هوا را بر عهده دارد. پس چنانچه با مشکل مواجه شود در این صورت سوخت مناسب به موتور نمی‌رسد و این امر موجب می‌شود که خودروی شما با مشکل گاز نخوردن در سربالایی مواجه شود. برای پیشگیری از به وجود آمدن این مشکل پیشنهاد می‌شود به طور مرتب فیلتر هوا را بررسی کنید.

گاز نخوردن خودرو در سربالایی به علت مشکل پمپ بنزین خودرو

در بررسی صفر تا صد علت‌ های گاز نخوردن خودرو در سربالایی ، یکی دیگر از مواردی که باید به آن توجه داشته باشید مشکل پمپ بنزین خودرو است. مهم‌ترین وظیفه پمپ بنزین انتقال بنزین از باک به سیستم موتور بوده که چنانچه پمپ بنزین دچار مشکل شود سوخت به درستی به موتور منتقل نمی‌شود و در نهایت ماشین به خوبی گاز نمی‌خورد. همچنین اگر سوخت کافی به موتور نرسد خودرو نمی‌تواند به خوبی شتاب بگیرد. از آنجایی که این قطعه در خودروهای مختلف از جمله خودروهای اتومات از استهلاک زیادی برخوردار است در هنگام خرید خودروهای لوکس و وارداتی بهتر است کم استهلاک ‌ترین خودرو را انتخاب کنید و این قطعه را به صورت مرتب مورد بررسی قرار دهید.

بررسی خرابی استوپر موتور خودرو

استوپر یکی از قطعات با اهمیت در خودرو است که به صورت مستقیم با موتور در ارتباط است. این قطعه چنانچه دچار خرابی و مشکل شود خودرو شما به خوبی گاز نخواهد خورد زیرا در این صورت گاز به خوبی باز و بسته نمی‌شود و با این حال خودرو در سربالایی ها شتاب نمی‌گیرد.

بررسی خرابی استوپر موتور خودرو

بررسی دیسک و صفحه خودرو

در بررسی عوامل مهم گاز نخوردن خودرو در سربالایی، توجه به خرابی و استهلاک دیسک و صفحه خودرو اهمیت زیادی دارد. چنانچه دیسک و صفحه خودرو تمام شده باشد شما با مشکل گاز نخوردن خودرو در سربالایی مواجه خواهید شد. برای بررسی خرابی دیسک و صفحه خودرو می‌توانید خودرو همچون دیگر مشکلات پیش آمده از متخصصان در این حوزه کمک بگیرید.

بررسی روغن موتور در زمان گاز نخوردن خودرو

چنانچه با مشکل گاز نخوردن خودرو در سربالایی مواجه شدید نکته دیگری که باید مدنظر قرار دهید بررسی روغن موتور خودرو است. چنانچه از روغن موتور نامرغوب استفاده شود یا روغن موتور استفاده شده تمام شود خودروی شما به خوبی عمل نخواهد کرد. چنانچه دیرتر از زمان لازم روغن موتور خودرو را تعویض نمایید استهلاک خودرو افزایش پیدا می‌کند و این مشکل موجب گاز نخوردن خودرو در سربالایی می‌شود.

بررسی روغن موتور در زمان گاز نخوردن خودرو

گاز نخوردن خودرو اتوماتیک در سربالایی

به طور کلی گاز نخوردن خودرو در سربالایی (Car Struggle When Going Uphill) جزو مشکلات جدی و خطرناک خودرو است که چنانچه به صورت جدی مورد بررسی قرار نگیرد ممکن است آسیب‌های جبران‌ناپذیر در پی داشته باشد. حال چنانچه خودرو اتومات شما به درستی گاز نمی‌خورد سریعا باید به بررسی مشکل آن بپردازید.

در بررسی این مشکل خودروهای اتوماتیک قبل از اینکه به تعمیر برق خودرو بپردازید بهتر است درجه حرارت روغن موتور را بررسی کنید. چراکه داغ شدن بیش از حد روغن موتور موجب گاز نخوردن خودروهای اتومات می‌شود. برای رفع این مشکل بهتر است مقداری صبر کنید تا خودرو خنک شود. و اما علاوه بر آنچه گفته شد از دیگر مواردی که موجب گاز نخوردن خودرو در سربالایی می‌شود می‌توان به وجود مشکل در کمپرس سیلندرها اشاره کرد.

سخن پایانی

بررسی مشکلات به وجود آمده در خودرو به خصوص گاز نخوردن خودرو در سربالایی اهمیت زیادی دارد زیرا می‌تواند بسیار خطرناک باشد و مشکلات زیادی به وجود آورد. حال چنانچه شما هم با مشکل گاز نخوردن خودرو در سربالایی مواجه شدید می‌توانید طبق مشکل خودرو سریعاً به تعمیرکار متخصص مراجعه کنید. در این میان خوب است بدانید تعمیرگاه تخصصی سورنا ارائه دهنده بهترین و باکیفیت ‌ترین خدمات در زمینه تعمیر انواع خودروهای بی ‌ام ‌و، پورشه، مرسدس بنز، ائودی و ولوو می‌باشد.

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آنچه در این مقاله می‌خوانید
مقالات مشابه